Dat wat moet en nog een beetje meer

Van Dijk Trucks geeft de
garantie dat het goed zit meer

Van Dijk Trucks beschikt over de benodigde certificeringen die van belang zijn in de transportbranche. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1 en dat zie je terug aan onderstaande certificaten.

We zetten echter altijd een stapje meer dan alleen dat wat van ons gevraagd wordt en hebben service verweven in alles wat we doen.

We zijn er dan ook trots op dat we al twaalf keer zijn uitgeroepen tot “Beste Volvo Trucks Dealer van Nederland”, een prijs die Volvo Trucks Nederland elk jaar uitreikt.

Onze certificaten

 

 

Van Dijk Groep voor de 13e keer verkozen
tot beste Volvo Trucks dealer van Nederland

 

‘Deze prijs is voor ons team!’

– George Seitzinger

Van Dijk Trucks beste Volvo Trucks dealer van het jaar 2024!

Van Dijk Trucks, met vestigingen in Woerden, Utrecht en Culemborg, is eind maart voor de dertiende keer in veertien jaar tijd verkozen tot beste Volvo Trucks dealer van het jaar. George Seitzinger, Algemeen Directeur Van Dijk Groep, kreeg de trofee overhandigd door Rene van Zuilen, director Service Market & Retail Development Volvo Trucks Nederland. ‘Deze prijs is voor ons team!’, aldus George Seitzinger. 

Het Rex-onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door Kantar TNS, in opdracht van Volvo Trucks Nederland. Er wordt naar de loyaliteit en tevredenheid onder de klanten van diverse dealers gekeken. Deze thema’s worden onderzocht in de categorieën Sales & Delivery en Workshop & Parts. Over het jaar 2023 heeft Van Dijk Trucks de hoogste gecombineerde score behaald in het klanttevredenheidsonderzoek. 

Van Dijk Trucks Beste Volvo Dealer 2024