Trainingen

Van Dijk Trucks biedt een uitgebreid trainingsprogramma aan dat voldoet aan de EU-richtlijn met betrekking tot de 35 uur verplichte nascholing van beroepsvrachtwagenchauffeurs (code 95). De nascholing zorgt voor een hogere verkeersveiligheid, lagere kosten voor je transportbedrijf en minder negatieve milieu-effecten.

De chauffeursopleidingen zijn een rendabele investering in de vakbekwaamheid van de chauffeur. De EU-richtlijn schrijft 35 uur nascholing verdeeld over een periode van vijf jaar voor om het Driver Certificate of Professional te behalen. Het cursusprogramma van Van Dijk Groep houdt rekening met de werksituatie van de chauffeur en omvat onder meer trainingen op het gebied van zuinig rijden, gezondheid, veiligheid, wetten en regelgeving.

Van Dijk Trucks - Chauffeurstrainingen - Code 95

Digitale tachograaf

Digitale tachograaf en boordcomputers

Met de komst van nieuwe regelgeving en de introductie van de nieuwste tachograaf is het zinvol om de kennis weer up2date te houden.

Wie anders dan een VDO-specialist kan u hier beter over bijpraten?

Locatie: Van Dijk Trucks, Woerden

Datum

16 november 2024

Rij-optimalisatie

Tijdens de training ‘Rij-optimalisatie’ (BBS) leert de chauffeur alles over passieve- en actieve veiligheidssystemen, technische kenmerken van de truck, uitbreiding van het verkeersinzicht en hoe je de truck optimaal kan benutten.

Praktijk training wordt gegeven bij Van Dijk Trucks op alle vestigingen.

Datum

In overleg